Imorgon börjar ksp 58 utbildningen.

Idag hämtade vi ut ksp 58. hoppas att det blir mest att skjuta än teori. igår hade vi kvällstjänst så orkade inte skriva nå. efter att vi hade gjort en hel hög med saker så trodde vi att vi skulle sluta. då fick vi en massa saker att göra av våran sergant. men det är väl så det ska vara tydligen. laddar upp lite bilder så ni får se vad vi gjort i veckan också. det var skapligt kollt att skjuta salut i alla fall. men nu ska jag äta kebabrulle ^^ byebye :)


Älskar dig Jennie Ericson (: <3


jag med en ksp 58 :) hoppas att det blir kul med den.


Våran pjäs som är längst bort precis skjutit ett skott (: Lindqvist som
går längst fram.


Jag efter isvaksbad, uppfriskande.


Jag minpikar.


Våran isvak som vi gjorde. Acaralp som trycker på.

Is brytning idag!

Idag har vi varit och brytit is som tokar. det vart mest att stå och kolla tycker jag. nu har vi klivit på beredskapen och imorgon ska vi har beredskaps tjänst och träna på att skjuta salut ^^ för kungen har ju namsdag på torsdag så då ska vi skjuta salut. och sen ska vi ha ett beredskaps test nån gång i veckan då vi ska testa att rycka ut med packning och stridsutrustning. hoppas det inte bli mitt i natten bara. får se om jag skriver nå mer idag känner mest för att ta det riktigt lugnt. för det verkar vara en hel hög som vill låna min dator. och så måste jag ju säga att vi fick lättöl till maten idag det var nice.

hejdå!!

Saknar dig Jennie och
älskar dig så otroligt mycket :) <3


En bild på den underbara maten vi får. :P även kallad sörja,
hundmat, kattmat, oätligt och grön påse. blä för den.

jag är en besserwisser!

Nu ligger man i sängen på luckan och pratar i telefonen med min älskling. precis som jag gör varje kväll. för de är det bästa på dagen det. Har packat strids och tross packning nu, så nu har man allt klart till imorgon när beredskapen börjar. Vi har redan fått 2st uppdrag nu i veckan men vi vet inte vad det är. men det fårjag åter komma med. nu ska jag fortsätta prata med min älskling. ha det gött!Nu är det snart lägg dags, annars orkar man inte upp och städa imorgon inte ;)

God natt alla! (:

Älskar dig J min ängel <3

Nu är man här på i19 igen!

Idag har vi hållt på med mätningar för sprängdeg och massa sånt pyssel. imorgon kliver vi på beredskap i en vecka då ska man typ ha allt man har färdigt packat så det bara är att dra om det händer nå. hoppas det inte händer nå så man får sova och ta det lugnt och självklart prata med min älskling. Sen till helgen skulle vi plocka ut ksp 58 hoppas det blir kul att skjuta med den. och nu blir man borta från älsklingen i 3 veckor med och det typ är ju drygt som satan det. men vi fixar det. ne nu tänkte jag ringa min flickvän och ta det lugnt på luckan.

Ha det nice (:

Älskar dig Jennie Ericson <3
Du är mitt ljus <3Jag under GSU på pampas, i stridens tecken ^^ ;)

Lite bilder :)

Lite blandade bilder från boden med våran pluton (:
Utan för våran kasern (;

När vi sprängde! (;
Vi fick äta middag i korridoren :)Lunch på pampas under GSU (;
Vi ligger på skjutvallen, pek med skyddsmask (;
Dagen-T Tillbaka till Boden!

NU ska jag börja blogga så man har nånting mer att göra på dagarna. Nu sitter man hemma med Jennie och är hundvakt. Om 9 timmar börjar jag åka tåg till Boden och kommer bli borta från Jennie i 3 veckor. och det kommer bli skapligt segt men vi ska nog fixa det tänker jag. Till veckan ska vi hålla på med miner tror jag i alla fall minsök. Hoppas det blir kul i alla fall. ska försöka lägga upp lite bilder och skriva i veckan. haha får man se vad alla lumpar polare kommer att säga om att jag bloggar haha. Dom kommer nog läsa min blogg dom åh. ;)

Ne nu ska jag vara med min älskling innan jag åker hoppas tiden går sakta!

Ha det bra :)


Älskar dig Jennie :) <3


Vi byggde bro förra veckan :) Ingkomp äger ;)
BJörklund, Johnsson och behrenfeldt! Ingkomp äger ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0